Author Message

Coprone

ee
Posts: 1366
http://instagram.com/coprone
Location: Estonia
Occupation: x
Age: 20
V$: 16,666
#681   2014-11-09 15:28          
Well I know that. But I need to know a way what the change to keep them.

gt3076r

00
Posts: 1133

Location: --- Midnight City
Occupation: REKT
Age: 9
V$:
#682   2014-11-09 15:46          
# Midd : Hi, why I cant reposition the RB26 engine on the ER34 posted by Remco? Link to the thread

I have edited the value from the SLRReditor2 and also from the main cfg but still nothing happened.

I put the engine into S13 and repositioning works like charm. Did I miss something?

No error log recorded though.
Instead of changing values to reposition the engine,why don't you use the fully adjustable scripts mod?
STANCE ARMY
u avin a giggle m8 il bash ye hed in i swer on me mum

zgredek

pl
Posts: 78

Location: Poland
Occupation:
Age:
V$:
#683   2014-11-10 13:09          
---
!Script error

Thread: THRD-CREATE
Error: Thread::evalName: null.methodcall()

java.game.parts.Part:createFromFile (line:117)
java.game.parts.Part:load (line:145)
java.game.parts.bodypart.Chassis:load (line:254)
java.game.parts.Part:createFromFile (line:117)
java.game.Vehicle:load (line:494)
java.game.MainMenuDialog:show (line:198)
java.game.MainMenu:enter (line:23)
java.game.GameLogic:changeActiveSection (line:827)
java.game.GameLogic:<init> (line:359)
java.game.Init:<init> (line:24)

WtF? Happened after i tried to add engine to toyota ae86...deleted the car and still crash

vwscirocco

us
Posts: 122

Location: United States
Occupation:
Age:
V$:
#684   2014-11-11 00:20          
So this randomly started happening, no mods added or removed, just one day started happening. Anyone have any idea what this means?

!Script error

Thread: THRD-RUNVMI Dummy.handleEvent
Error: Thread::run: [illegal methodcall] null.currentPrice() type:Ljava.game.parts.Part;

java.game.InventoryItem_Part:getPrice (line:92)
java.game.InventoryItem_Folder:getPrice (line:59)
java.game.CatalogInventory:update (line:1871)
java.game.CatalogInventory:downScroll (line:1797)
java.game.Catalog:osdCommand (line:1294)
java.render.osd.Gadget:sendMessage (line:211)
java.render.osd.Button:click (line:31)
java.render.Group:handleEvent (line:178)

EDIT: Also, this only happens in the engine kit section. The rest of the game runs fine.

SECOND EDIT: I found the problem, the rescripted 4A-GE was causing it to crash

This post was edited by vwscirocco (2014-11-11 03:01, ago)

Midd

my
Posts: 35

Location: Malaysia
Occupation: Graphic Artist
Age:
V$:
#685   2014-11-11 01:48          
# shaforostov : Instead of changing values to reposition the engine,why don't you use the fully adjustable scripts mod?

Thank you for the suggestion...will look into it. Any recommended script mod?

ajlennox

ca
Posts: 573
http://Verywebsite.com
Location: Canada Halifax, NS
Occupation: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Age: 22
V$:
#686   2014-11-11 02:02          
# Midd : Thank you for the suggestion...will look into it. Any recommended script mod?

Rolt's one is good. If you play on STAGE1 or BB93's SLRR, then it is already installed. Just click the oil pan with the screwdriver tool.
Form is the Function

Ey papa

ca
Posts: 1613

Location: Canada Tokyo
Occupation: Driving my Wicked Focus
Age: 26
V$: 50467
#687   2014-11-11 20:57          
Hey guys is there any way how to find incompatible mods without to make the game crash?
I like Kentucky Fried Chicken.
And I'm White.

vwscirocco

us
Posts: 122

Location: United States
Occupation:
Age:
V$:
#688   2014-11-11 21:10          
I know this has been asked before so I'm really sorry for the repetition, but how do I fix the struts poking out of the hood?

mindeliszz

lt
Posts: 547

Location: Lithuania
Occupation: Occupied
Age: 26
V$: One Million Kebabs
#689   2014-11-11 21:12          
there should be a tutorial page with most common bugs and its fixes
yes

ajlennox

ca
Posts: 573
http://Verywebsite.com
Location: Canada Halifax, NS
Occupation: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Age: 22
V$:
#690   2014-11-11 21:35          
# vwscirocco : I know this has been asked before so I'm really sorry for the repetition, but how do I fix the struts poking out of the hood?

Go to the main_.cfg file, and find this.

;upper arms on chassis
slot -0.509 -0.158 -1.175 0.000 0.000 0.000 501
slot 0.509 -0.158 -1.175 0.000 0.000 0.000 502
slot -0.530 -0.152 1.191 0.000 0.000 0.000 503
slot 0.530 -0.152 1.191 0.000 0.000 0.000 504

Edit the green values, and make the number smaller.
Form is the Function

Facepalm

gr
Posts: 1486

Location: Greece
Occupation: dunno
Age: 20
V$: 19,175
#691   2014-11-12 19:28          
Guys, AE86 Mega Pack wheels crash my game on launch. Can anyone help me?

mindeliszz

lt
Posts: 547

Location: Lithuania
Occupation: Occupied
Age: 26
V$: One Million Kebabs
#692   2014-11-12 19:34          
nope
yes

Facepalm

gr
Posts: 1486

Location: Greece
Occupation: dunno
Age: 20
V$: 19,175
#693   2014-11-12 19:37          
Come on, seriously.

mindeliszz

lt
Posts: 547

Location: Lithuania
Occupation: Occupied
Age: 26
V$: One Million Kebabs
#694   2014-11-12 19:44          
je. about the information you gave i can just advise you to remove the wheel pack, and that's it.
yes

Facepalm

gr
Posts: 1486

Location: Greece
Occupation: dunno
Age: 20
V$: 19,175
#695   2014-11-12 20:26          
They used to work, but now they don't.

ajlennox

ca
Posts: 573
http://Verywebsite.com
Location: Canada Halifax, NS
Occupation: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Age: 22
V$:
#696   2014-11-12 20:30          
Do you have an error log?
Form is the Function

mindeliszz

lt
Posts: 547

Location: Lithuania
Occupation: Occupied
Age: 26
V$: One Million Kebabs
#697   2014-11-12 20:41          
so why do you think it's mega pack wheel fault? xD
yes

Facepalm

gr
Posts: 1486

Location: Greece
Occupation: dunno
Age: 20
V$: 19,175
#698   2014-11-12 21:32          
Error log shows nothing.
It's that pack because it crashes only when I add it.

mindeliszz

lt
Posts: 547

Location: Lithuania
Occupation: Occupied
Age: 26
V$: One Million Kebabs
#699   2014-11-12 21:34          
so don't add it
yes

antonio5606

za
Posts: 6

Location: South Africa
Occupation: antonio5606
Age: 25
V$:
#700   2014-11-13 00:13          
hey guys i have a problem, every time i open my carlot and go to the next car the game crash does anyone else have the same problem and if do or had it can you help me remove the problem :D :/

mindeliszz

lt
Posts: 547

Location: Lithuania
Occupation: Occupied
Age: 26
V$: One Million Kebabs
#701   2014-11-13 00:16          
i guess you've uninstalled a mod that one of your car has used
yes

antonio5606

za
Posts: 6

Location: South Africa
Occupation: antonio5606
Age: 25
V$:
#702   2014-11-13 00:16          
!Script error Thread: Ljava.game.CarLot;<1d4f8e00> Error: Thread::evalName: null.methodcall() java.game.parts.Part:load (line:149) java.game.parts.bodypart.Chassis:load (line:256) java.game.parts.Part:createFromFile (line:117) java.game.Vehicle:load (line:480) java.game.CarLot:loadCar (line:283) java.game.CarLot:moveCamera (line:81) java.game.CarLot:goLeft (line:373) java.game.CarLot:loadVisibleCars (line:298) java.game.CarLot:moveCamera (line:87) java.game.CarLot:goLeft (line:373) java.game.CarLot:handleMessage (line:439) java.lang.GameType:run (line:165)

THIS IS WHAT IS IN MY ERROR LOG

mindeliszz

lt
Posts: 547

Location: Lithuania
Occupation: Occupied
Age: 26
V$: One Million Kebabs
#703   2014-11-13 00:17          
indeed. your car in catalog has somthing that no longer exists in game, maybe you uninstalled a mod or changes some rpk
yes

antonio5606

za
Posts: 6

Location: South Africa
Occupation: antonio5606
Age: 25
V$:
#704   2014-11-13 00:19          
thanx for the help
:thumbsup:

holeecrab

id
Posts: 882

Location: Indonesia
Occupation: Delusional Artist
Age: 23
V$: vipka
#705   2014-11-13 14:04          
why i always getting a CTD when i try to enter Highway D map ? i already search at google and i can't find any solutions.

!Script error
Thread: THRD-RUNVMI Dummy.handleEvent
Error: Thread::evalName: null.methodcall()

java.game.highwayd:enter (line:145)
java.game.GameLogic:changeActiveSection (line:828)
java.game.highwayd:StartMap (line:75)
java.game.TrackSelect:osdCommand (line:237)
java.render.osd.Gadget:sendMessage (line:211)
java.render.osd.Button:click (line:31)
java.render.Group:handleEvent (line:178)

Marcuitos15

uy
Posts: 228

Location: Uruguay Montevideo
Occupation: Student//Call Center Operator
Age: 31
V$:
#706   2014-11-14 02:46          
Guys!
I have a problem with my game(BB93 2k15).
The problem is: The game Lags a lot when i crash my car, i believe the problem starts when the sparks are flying (in a crash or another situation).
Any help guys?
Thanks!

(o\|/o) Beetle Lover.
Sorry About my Bad English, i'm a spanish Speaker.

holeecrab

id
Posts: 882

Location: Indonesia
Occupation: Delusional Artist
Age: 23
V$: vipka
#707   2014-11-14 10:43          
# Marcuitos15 : Guys!
I have a problem with my game(BB93 2k15).
The problem is: The game Lags a lot when i crash my car, i believe the problem starts when the sparks are flying (in a crash or another situation).
Any help guys?
Thanks!

lower the particle density in options > video settings
hope it helps

ps : i believe the lag also comes with the soft body physics rendering but i dont really sure (or whatever it is) about that lol

Marcuitos15

uy
Posts: 228

Location: Uruguay Montevideo
Occupation: Student//Call Center Operator
Age: 31
V$:
#708   2014-11-14 11:12          
Man! I try lowering the particle densitiy, but the lag stills here.
IDK, what can be, hope anyone else can help me with this issue...
P.S. Your prfile photois amazing! :D

(o\|/o) Beetle Lover.
Sorry About my Bad English, i'm a spanish Speaker.

holeecrab

id
Posts: 882

Location: Indonesia
Occupation: Delusional Artist
Age: 23
V$: vipka
#709   2014-11-14 11:52          
# Marcuitos15 : Man! I try lowering the particle densitiy, but the lag stills here.
IDK, what can be, hope anyone else can help me with this issue...
P.S. Your prfile photois amazing! :D

hmm...how about lowering the texture detail ? it may help since the HD texture gives me massive stuttering when it scratches with walls and roads.

oh thanks, francois cevert is da man ! :D

samgdejesus

ph
Posts: 21

Location: Philippines
Occupation:
Age:
V$:
#710   2014-11-14 12:09          
Hi guys need help. My game was fine for a few days after i downloaded it but now when it starts, after the two black screens (intro movies supposed to be), the old screen, where the evo was there, is now a black screen with the game's cursor. The game does not crash but i cannot see anything. I can hear the mouse over at the main menu though. THIS ALL HAPPENED AFTER I REFORMATTED MY COMPUTER. My game was in my drive D so the reformat did not touch it. My game is v2.1.1 and it has mods. Pls help

Marcuitos15

uy
Posts: 228

Location: Uruguay Montevideo
Occupation: Student//Call Center Operator
Age: 31
V$:
#711   2014-11-14 12:30          
Did you try pressing alt+tab when you have black screen?
What about your video drivers, maybe outdated?

(o\|/o) Beetle Lover.
Sorry About my Bad English, i'm a spanish Speaker.

samgdejesus

ph
Posts: 21

Location: Philippines
Occupation:
Age:
V$:
#712   2014-11-14 12:47          
Yeah i tried alt + tab, still the same. My drivers are updated, im running it on a laptop.

Marcuitos15

uy
Posts: 228

Location: Uruguay Montevideo
Occupation: Student//Call Center Operator
Age: 31
V$:
#713   2014-11-14 14:42          
^^ It looks like a Sw problem, because it happens after a format. Did you install any program or driver taht can generate this issue? :confused2:
By the way, about my prblem, i solve it!! I delete al PNG's on root\decals\textures\crash, now i haven't any scratch textures on my cars, but the f#ck¡n lag also disappear...
Thanks @holeecrab for you interest tryng to help me :thumbsup:

(o\|/o) Beetle Lover.
Sorry About my Bad English, i'm a spanish Speaker.

samgdejesus

ph
Posts: 21

Location: Philippines
Occupation:
Age:
V$:
#714   2014-11-14 15:01          
None that i know... :(

Added 2 minutes later:

Would it be fixed if i downloaded another slrr?

holeecrab

id
Posts: 882

Location: Indonesia
Occupation: Delusional Artist
Age: 23
V$: vipka
#715   2014-11-14 15:18          
# Marcuitos15 : Thanks @holeecrab for you interest tryng to help me :thumbsup:

ey, no prob ^^

Facepalm

gr
Posts: 1486

Location: Greece
Occupation: dunno
Age: 20
V$: 19,175
#716   2014-11-14 15:50          
Lancer EVO 3 by Remco crashes my game. No error log. Help please.

Marcuitos15

uy
Posts: 228

Location: Uruguay Montevideo
Occupation: Student//Call Center Operator
Age: 31
V$:
#717   2014-11-14 16:30          
# samgdejesus : None that i know... :(

Added 2 minutes later:

Would it be fixed if i downloaded another slrr?

Maybe you can try installing THIS version. If it isn't work is a problem with your PC, i'm 90% sure there is a drivers problem, if BB's SLRR doesn't run just fine you can unistall your drivers and then install the drivers again...

(o\|/o) Beetle Lover.
Sorry About my Bad English, i'm a spanish Speaker.

samgdejesus

ph
Posts: 21

Location: Philippines
Occupation:
Age:
V$:
#718   2014-11-14 16:56          
Still the same, but i'll try to reinstall my drivers and see... Thanks

Added 1 hour 1 minute later:

Found the problem. I forgot to update the drivers. Thanks for reminding me about the drivers Marcuitos15 (y)

This post was edited by samgdejesus (2014-11-14 17:57, ago)

Marcuitos15

uy
Posts: 228

Location: Uruguay Montevideo
Occupation: Student//Call Center Operator
Age: 31
V$:
#719   2014-11-14 18:35          
# samgdejesus : Still the same, but i'll try to reinstall my drivers and see... Thanks

Added 1 hour 1 minute later:

Found the problem. I forgot to update the drivers. Thanks for reminding me about the drivers Marcuitos15 (y)

Yeah!! :pimping:

You're welcome Man!

(o\|/o) Beetle Lover.
Sorry About my Bad English, i'm a spanish Speaker.

vwscirocco

us
Posts: 122

Location: United States
Occupation:
Age:
V$:
#720   2014-11-15 05:09          
How can I make these over fenders paintable?