Author Message

Sam C

nz
Posts: 543

Location: New Zealand
Occupation: Too many ideas not enough time.
Age:
V$: $100000
#1   2014-03-14 01:25          
Okay so for some reason when ever I choose a track or leave the garage my graphics gets all pixelated and jagged

Before:



Out of garage:



I cant figure it out! ive tried new profiles adjusting settings etc but no luck anyone know?

I am using a ATI 5500 HD card, not that it matters because its working fine its just when I leave the garage

heres what else I have tried. Updated GPU, reinstalled drivers
Roleplaying is only for the bedroom.

Lohikaarme

ar
Posts: 56

Location: Argentina
Occupation: Lohikaarme
Age:
V$:
#2   2014-03-14 02:09          
Mmm... You have instaled an ENB series or reflections? Maybe that is the problem

Sam C

nz
Posts: 543

Location: New Zealand
Occupation: Too many ideas not enough time.
Age:
V$: $100000
#3   2014-03-14 04:59          
ENB is Stanok's one which ive been using for ages. And the reflections are Beny's
Roleplaying is only for the bedroom.

Jesus Christ

uk
Posts: 2977

Location: United Kingdom
Occupation: Turning water into protein
Age: 29
V$: LOAD£D
#4   2014-03-14 10:11          
this is your gpu/cpu combo.. I have this when I look at high detailed things from FAR away not this close up tho, this seems to be that your GPU is unable to render things properly, is it just slrr that does it? have you used this particular gpu before without any problems?
Why be a KING when you can be a GOD?!

Sam C

nz
Posts: 543

Location: New Zealand
Occupation: Too many ideas not enough time.
Age:
V$: $100000
#5   2014-03-14 15:43          
Have used this same GPU before and it was crystal clear no jagged edges etc

It only does it with slrr, im getting skeptical and disabling firewall haha
Roleplaying is only for the bedroom.

BluExplosions

ca
Posts: 357

Location: Canada
Occupation: Student
Age: 19
V$:
#6   2014-03-15 03:58          
Try to reset your graphics profile for slrr if you have one? Did this just happen now or before?

Sam C

nz
Posts: 543

Location: New Zealand
Occupation: Too many ideas not enough time.
Age:
V$: $100000
#7   2014-03-15 11:25          
@blu tried that nah happened a wee while ago

Added 1 day later:

bump, need this resolved :pimping:

This post was edited by Sam C (2014-03-16 11:49, ago)
Roleplaying is only for the bedroom.

Remco

nl
Posts: 641

Location: Netherlands , Dordrecht
Occupation: IT
Age: 22
V$: 666
#8   2014-03-16 12:47          
Try this: *LINK*

Bigg Boss93

it
Posts: 4024
http://rdbl.co/1Hmg5XL
Location: Italy - Sardegna
Occupation: Swimming out of the shit pool
Age: 27
V$: More than you can afford, pal.
#9   2014-03-16 13:43          
have you tried uninstalling CCC and installing the latest version?
With so much drama in the V-S-T, it's kinda hard being Bigg B-O-double-S-ninetythree B)

svander

ar
Posts: 230

Location: Argentina Cordoba, Justiniano Posse
Occupation: Modding SLRR
Age: 23
V$:
#10   2014-03-16 16:53          
Take a pic of your slrr settings, your in-game settings I mean

Sam C

nz
Posts: 543

Location: New Zealand
Occupation: Too many ideas not enough time.
Age:
V$: $100000
#11   2014-03-17 04:28          
# Remco : Try this: *LINK*

That isnt for 5 Series HD cards..

# Bigg Boss93 : have you tried uninstalling CCC and installing the latest version?

Yep thats the first thing I did.

# svander : Take a pic of your slrr settings, your in-game settings I mean

Will do.

Added 8 hours 33 minutes later:



Tried changing them around a bit but still no luck

This post was edited by Sam C (2014-03-17 13:02, ago)
Roleplaying is only for the bedroom.

Jaziba

nl
Posts: 1360

Location: Netherlands
Occupation: Mr. Ultralow
Age: 28
V$: 10.958
#12   2014-03-17 15:36          
WHy is the color depth 16?
Xtreme Budget Build Setup
- ASUS P8H61-I
- Intel Core i5 3570
- Corsair Vengeance 16GB DDR3
- MSI GTX 1070 AERO ITX 8GB
- Silverstone SG13 mini-ITX w/ Corsair CS450M PSU
- Samsung 750 EVO 250GB SSD
- Samsung 1TB

If you support my mods, you can always buy me a beer to keep motivated!


kkilla305: "Yo dawg, I heard you like you, so we made you into me so you can me while you you"




Bigg Boss93

it
Posts: 4024
http://rdbl.co/1Hmg5XL
Location: Italy - Sardegna
Occupation: Swimming out of the shit pool
Age: 27
V$: More than you can afford, pal.
#13   2014-03-17 15:46          
you should try setting loading primary to medium or high
With so much drama in the V-S-T, it's kinda hard being Bigg B-O-double-S-ninetythree B)

Sam C

nz
Posts: 543

Location: New Zealand
Occupation: Too many ideas not enough time.
Age:
V$: $100000
#14   2014-03-18 03:17          
# Jaziba : WHy is the color depth 16?

Its always been like that If I try change it the game crashes.

@Bigboss yea tried that already
Roleplaying is only for the bedroom.

BluExplosions

ca
Posts: 357

Location: Canada
Occupation: Student
Age: 19
V$:
#15   2014-03-18 04:15          
Are you using MSI After Burner or any kind of gpu overclocking software?
If so turn it off

Jesus Christ

uk
Posts: 2977

Location: United Kingdom
Occupation: Turning water into protein
Age: 29
V$: LOAD£D
#16   2014-03-18 09:30          
# Sam C : Its always been like that If I try change it the game crashes.

@Bigboss yea tried that already

there must be a problem with your GPU drivers/GPU then :)

I'd go and get a driver uninstaller remove everything relating to nvidia or ati and start fresh, get drivers of official AMD site too

btw, which model do you have? I've got 5850 and I've never had that problem
Why be a KING when you can be a GOD?!

Sam C

nz
Posts: 543

Location: New Zealand
Occupation: Too many ideas not enough time.
Age:
V$: $100000
#17   2014-03-18 12:02          
I uninstalled and reinstalled everything

I have HD 6500M/5600/5700 Series, but it still works fine it still shows normal in garage. Im thinking its a slrr problem
Roleplaying is only for the bedroom.

IceD

vi
Posts: 1311

Location: Virgin Islands (u.s.) Graveyard
Occupation: RIP
Age:
V$:
#18   2014-03-18 15:07          
Try getting a fresh install and see if 32 bit color depth will fix your problem.

Jesus Christ

uk
Posts: 2977

Location: United Kingdom
Occupation: Turning water into protein
Age: 29
V$: LOAD£D
#19   2014-03-18 15:15          
mobile/laptop cards normally get shit support :) people either get glowing cars or shit like you do.. so I'd say it's you gpu/system not supporting old school shaders from slr lol.
Why be a KING when you can be a GOD?!

Sam C

nz
Posts: 543

Location: New Zealand
Occupation: Too many ideas not enough time.
Age:
V$: $100000
#20   2014-03-19 00:18          
So its failed? Because as I said before I never had any problems. anyway too change the shaders?
Roleplaying is only for the bedroom.

Jesus Christ

uk
Posts: 2977

Location: United Kingdom
Occupation: Turning water into protein
Age: 29
V$: LOAD£D
#21   2014-03-19 00:36          
I wouldn't say failed if other games work fine :) AMD simply dropped support to something that SLR is in it's engine and even then it is just a guess as I can't think of anything else to be honest and people did seem to have random(unfixable) problems with slr and AMD cards of an older gen or mobile GPU's.
Why be a KING when you can be a GOD?!

Sam C

nz
Posts: 543

Location: New Zealand
Occupation: Too many ideas not enough time.
Age:
V$: $100000
#22   2014-03-19 03:02          
Okay so ive hit a breakthrough I turned down all the SLRR settings and played around with the resolution and it works! no jagged edges, funky shaders. Only in 1280x680 though :facepalm:

Oh well its progress
Roleplaying is only for the bedroom.